Ukrainian Neurosurgical Journal in SCOPUS database!

Шановні колеги!

 
Маємо за честь повідомити, що наш фаховий журнал, який має назву Ukrainian Neurosurgical Journal (https://theunj.org/), включено до наукометричної бази SCOPUS. 
 
Це стало результатом багаторічної роботи не тільки редакції, але й всієї наукової нейрохірургічної спільноти, всіх авторів, рецензентів і редакторів.
 
У першу чергу хочемо відзначити наполегливі зусилля головного редактора Євгенія Георгійовича Педаченка, заступника головного редактора Вадима Васильовича Білошицького та завідувачки редакції Никифорової Анни Миколаївни.

Крім того, із великим задоволенням хочемо Вам повідомити, що до складу поважної редакційної колегії журналу на підставі обʼєктивних критеріїв оцінки включені всесвітньо відомі нейрохірурги, а саме професори Рокко Армонда (Rocco Armonda) Алекс Валадка (Alex Valadka) та Грегорі Гаврилюк (Gregory Hawryluk).

Ми твердо переконані, що це дозволить підвищити науковий рівень публікацій журналу та його рейтинг серед світових нейрохірургічних журналів.
 
Публікації в журналах, що цитуються в провідних наукометричних базах SCOPUS і Web of Science, дає авторам численні переваги. Наявність таких публікацій є вимогою до науковців, наукових установ, вищих навчальних закладів та їхніх працівників.

І ще нагадаю, що Ukrainian Neurosurgical Journal приймає до публікації матеріали не тільки на теми хірургії центральної й периферичної нервової системи, а й з усього спектра нейронаук, від молекулярної біології до клінічної неврології та нейрохірургії.

Запрошуємо до співпраці!
 
З повагою, 
Правління ГО “Українська нейрохірургічна асоціація”