З робочими візитами відвідали Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І.І. Мечникова Rocco Armonda та Алекс Валадка

В рамках доброчинної Українсько-американської місії UANF 2024 Ukrainian-American Neuro Friendship (UANF) за неймовірної підтримки Razom for Ukraine лише в цьому році лікарню Мечникова в Дніпрі вже відвідали з робочими візитами шановні професори Rocco Armonda з Вашингтону та Алекс Валадка з Даласу.

Ви запитаєте чому саме в Дніпропетровську обласну клінічну лікарню ім. І.І. Мечникова приїздять фахівці світового рівня? Це ж небезпечно, враховуючи розташування міста Дніпра, та відстань до ворога. Наші закордонні друзі на це запитання відповідають так: «Це найбільш завантажена цивільними та військовими пораненими клініка в світі вже третій рік поспіль. Саме тут в перші години, перші дні проводять відкриті та ендоваскулярні нейрохірургічні операції, які рятують людям життя. Саме тут, незважаючи на війну та навантаження, продовжують виконуватись надскладні нейрохірургічні операції цивільним зі Сходу та Півдня України. І ми хочемо допомогти Вам всіма можливими способами».

Ми вдячні нашим колегам професорам Алексу Валадці та Рокко Армонді за вкрай необхідну гуманітарну допомогу, участь в складних операціях, розборах надскладних пацієнтів в реанімаціях, консультаціях складних випадків, сумісну наукову та дослідницьку роботу. Робота пліч о пліч в одній команді – це справжня допомога та підтримка всього колективу лікарні Мечникова!!!

Колектив лікарні на чолі з Сергієм Риженком безмежно вдячний благодійній організації Razom For Ukraine та її неймовірній команді професіоналів, яка робила та робить все, щоб ці візити не лише відбулись, але й були вдалими, успішними та регулярними.

Разом до Перемоги!