Професор неврологічної хірургії Південно-Західного медичного центру Техаського університету в Далласі Алекс Валадка отримав сертифікат Почесного члена Української нейрохірургічної асоціації

22.03.2024 року на оперативній нараді Клініки Нейрохірургії Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова за дорученням Пленуму правління УНА Президент Асоціації УНА Андрій Сірко мав честь вручити професору Алексу Валадці сертифікат Почесного члена Українська нейрохірургічна асоціація. 

 
Алекс Валадка працює професором неврологічної хірургії в Південно-Західному медичному центрі Техаського університету в Далласі, де він також є керівником неврологічної хірургії в Парклендській меморіальній лікарні. 
 
Протягом своєї кар’єри він мав клінічні та дослідницькі інтереси до нейротравм і нейрокритичного лікування, включаючи численні статті, презентації, дослідницькі гранти, курси, семінари та запрошені професори. Він обіймав численні керівні посади в нейрохірургії та нейротравматології, включаючи президента Американської асоціації неврологічних хірургів, директора Американської ради з неврологічної хірургії, голови нейрохірургічної спеціалізованої групи Комітету з травми Американського коледжу хірургів та членство в численній дослідницькій секції, ради моніторингу даних і безпеки та подібні заходи для NIH та інших організаціях. 
 
Алекс Валадка нейрохірург світового рівня, видатний нейротравматолог та спеціаліст інтенсивної терапії, справжній друг України та українських нейрохірургів!
 
Разом до Перемоги!