Зустріч з Послом Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк Bridget A. Brink

Сьогоднішня зустріч з Послом Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк Bridget A. Brink почалась зі зворушливого моменту. Пані Бріджит знайшла в своєму телефоні фото з 8-річною історією.

Так, в 2016 році вона в складі американської делегації вже відвідувала Лікарню ім. Мечникова в Дніпрі (фото 1).

За цей час багато що змінилось в світі. Підтримка України народом Америки, допомога українців, які мешкають в Сполучених Штатах, стала ще потужнішою.

Генеральний директор Лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко розповів про наш досвід надання допомоги пораненим. Завдяки співпраці Дніпропетровської обласної ради під головуванням Миколи Лукашука з іноземними партнерами та благодійними фондами і організаціями Лікарня Мечникова отримує гуманітарну допомогу для лікування поранених і внутрішньо переміщених осіб.

Ми мали можливість подякувати пані Бріджит Брінк, агенції USAID – US Agency for International Development , UNWLA – Ukrainian National Women’s League of America, Inc. – Українській Спілці Жінок Америки, волонтерам зі Сполучених Штатів за надану гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів, витратних матеріалів, препарату Альбумін, апаратів для вакуумної терапії ран та ін.

Керівник Центру нейрохірургії, президент Української нейрохірургічної асоціації Андрій Сірко розповів про унікальний досвід співпраці з американськими нейрохірургами по наданню допомоги пораненим. Пані Бріджит була дуже схвильована спілкуванням з нашими військовими. Хлопці, які йдуть на одужання, просили зробити селфі з послом Америки. щоб надіслати своїм рідним.

Стійкість і мужність наших Героїв, які прагнуть якнайшвидше одужати і повернутись до строю бити ворога, вражає!