Президент Української нейрохірургічної асоціації Андрій Сірко взяв участь в XVIII Всесвітньому Конгресі Нейрохірургів у Кейптауні

Знаменно, що саме сьогодні мав честь представити Україну, Українську нейрохірургію та лікарню Мечникова у Дніпрі Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова на XVIII Всесвітньому Конгресі Нейрохірургів у Кейптауні.

На засіданні Військового комітету доповів про 9-ти річний досвід лікування військових та цивільних поранених, передав вітання всім нейрохірургам світу від нашого генерального директора, професора Сергій Риженко, подякував за допомогу та всебічну підтримку нашим колегам з усіх куточків світу.

20-ти хвилинна доповідь викликала неабиякий інтерес, супроводжувалась численними запитаннями та цікавим обговоренням. Нейрохірурги знають про Україну, Українську нейрохірургію, про наші проблеми та виклики, готові допомагати та підтримувати у нашій визвольній боротьбі за незалежність держави.

Отримав запрошення від провідних нейрохірургів світу виступити з доповідями на з’їздах асоціацій та конгресах. Доповіді будуть в online форматі. Поки триває війна я не маю морального права залишати Україну, рідну лікарню та колектив Центру церебральної нейрохірургії.

Щиро вітаю всіх причетних з Днем Збройних Сил України! Разом до Перемоги! Слава Україні!
🙏🤝👍🇺🇦🇺🇦🇺🇦

Дніпропетровська Обласна Клінічна Лікарня ім. І.І. Мечникова
Міністерство охорони здоров’я України
Українська нейрохірургічна асоціація
Дніпропетровська Обласна Державна Адміністрація
Дніпропетровська обласна рада
Дніпровський державний медичний університет Dnipro State Medical University
ДУ Інститут нейрохірургії ім акад АП Ромоданова НАМН України