УНА АКАДЕМІЯ. Відеопрезентація. Бойова травма. Післятравматична нейропатія малогомілкового нерву

Шановний колего!

Ранок 24-го лютого 2022 року розділив життя українців на до і після.

Змусив всіх об’єднатися, стати сильнішими та зробити все можливе, щоб прискорити перемогу. Ми єдині як ніколи, з нами підтримка усього світу, в тому числі й медичної спільноти.

Після виходу на каналі УНА циклу відеопрезентацій з хірургічного лікування черепно-мозкових поранень, а також циклу лекцій з поранень хребта та спинного мозку ми отримали велику кількість схвальних відгуків від наших колег, та побачили тисячі переглядів цього матеріалу на каналі Української нейрохірургічної асоціації. В той же час ми отримали численні запити від нейрохірургів та невропатологів на висвітлення питань лікувальної тактики при бойових травмах та пораненнях периферичних нервів.

 В рамках науково-освітнього проекту УНА Академія ми підготували надважливу відеопрезентацію:

«Післятравматична нейропатія малогомілкового нерву. Бойова травма. Операція невролізу та встановлення нейростимулятора»

https://www.youtube.com/watch?v=LRLHvTHMchE

Підготували презентацію :

– завідувач центру церебральної нейрохірургії КП “Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова”, заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор Андрій Григорович Сірко.

– лікар-нейрохірург центру церебральної нейрохірургії КП «Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І.І. Мечникова», Заслужений лікар України, к.м.н. Ігор Юрійович Кирпа

Презентація містить презентацію клінічного випадку – успішного хірургічного лікування післятравматичної нейропатії малогомілковго нерву внаслідок бойового осколкового поранення. Дана презентація започатковую цикл відеопрезентацій з хірургічного лікування бойових травм та поранень периферичних нервів.

Дана презентація буде корисною для всіх фахівців, що надають медичну допомогу потерпілим з пораненнями та травмами периферичних нервів: нейрохірургам, невропатологам, травматологам, судинним хірургам, нейрофізологам, реабілітологам.

Правління ГО «Українська нейрохірургічна асоціація»