Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відвідав Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова НАМН України

За попередньою домовленістю 15 вересня 2022 р Інститут нейрохірургії ім. акад. А.П. Ромоданова НАМН України відвідав Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Міністр ознайомився з результатами діяльності Інституту, відвідав відділення невідкладної судинної нейрохірургії, інтенсивної терапії та реанімації, оглянув хворих, поспілкувався із лікарями відділень, родичами хворих.

Особливу увагу Міністр приділив завершенню будівництва Національного центру нейротравми і нейрореабілітації з визначенням конкретних шляхів реалізації проєкту в сучасних умовах.

Міністр позитивно оцінив необхідність впровадження резидентури з нейрохірургії, про що раніше йшла мова у МОЗ України на зустрічі Міністра охорони здоров’я, директора Інституту нейрохірургії Євгенія Педаченка та завідуючого кафедрою нейрохірургії НУОЗ ім. П.Л. Шупика Миколи Поліщука.

Під час візиту відбулась зустріч Міністра охорони здоров’я і Президента Національної академії медичних наук В. Цимбалюка. Був обговорений комплекс питань подальшої взаємодії МОЗ та НАМН у розвитку системи охорони здоров’я України.

http://neuro.kiev.ua/wp-content/uploads/Viktor-Lyashko-vidvidav-Instytut-neyrokhirurhiyi.pdf