День народження професора Віталія Івановича Цимбалюка

Людина, яка змінює цей світ на краще! 

Сьогодні, 26 січня, свій День народження – 75-річний ювілей відзначає президент НАМН України, доктор медичних наук, професор, академік НАМН та НАН України Віталій Іванович Цимбалюк.

Українська нейрохірургічна асоціація вітає видатного нейрохірурга, великого вченого, вчителя багатьох поколінь нейрохірургів, мудрого керівника, який робить все можливе, щоб Медична наука України займала гідне місце в Європі та світі. 

Ви даруєте свій талант, свої знання не тільки науці, але і молодому поколінню нейрохірургів.  Загальновизнаною є Ваша визначна роль в інтеграції зусиль фахівців різного профілю, різного рівня, від прифронтових шпиталів до інститутів НАМН, по наданню медичної допомоги пораненим в зоні АТО/ООС.

В цей день від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, творчої наснаги. 

Бажаємо не зупинятись на своєму життєвому шляху і підкорювати нові наукові вершини, а Ваш професіоналізм нехай і надалі допомагає успішно вирішувати найвідповідальніші завдання. Нехай кожен день дарує Вам радість та якомога більше приємних вражень.

Бажаємо, щоб з Вами пліч-о-пліч йшли лише такі ж мудрі, чесні, добрі та справедливі люди, як і Ви. Вдячні Вам за всебічне сприяння розвитку Української нейрохірургії!!!

Зі щирою до Вас пошаною, Правління Української нейрохірургічної асоціації