SPINAL FORUM з міжнародною участю «Хірургічне лікування захворювань та ушкоджень хребта та спинного мозку» відбудеться 22-29 травня 2022 р.

  Шановні колеги!

Маємо честь запросити Вас для участі у спінальному форумі українських нейрохірургів та ортопедів-травматологів.

Історично склалося так, що патологія хребта є предметом досліджень спеціалістів багатьох спеціальностей, а спінальна хірургія – це прерогатива нейрохірургів та ортопедів.

Однією з ознак медицини 21 століття є впровадження нових технологій в діагностику та лікування захворювань та ушкоджень хребта і спинного мозку, а саме – навігаційні системи, роботи, ендоскопія, мікрохірургія, нейромоніторинг, вже не кажучи про системи фіксації, допоміжного інструментарію, тощо.

У цьому процесі безпосередню участь бере і Україна. Оснащення лікарень стало набагато кращим, росте досвід лікарів. Вже не обов’язково їхати за кордон для освоєння нових технологій діагностики та лікування.

Спінальний форум є платформою для спілкування, обміну досвідом фахівців, сприйняття нового.

Вважаємо, що участь у цьому заході принесе нові знання та користь практикам, дасть новий поштовх для розвитку цього напрямку медицини в нашій країні.

Нагадуємо, що продовжується реєстрація на SPINAL FORUM з міжнародною участю  «Хірургічне лікування захворювань та ушкоджень хребта та спинного мозку»,  який відбудеться 22-29  травня 2022 р.

Зверніть увагу* 

До 1 березня триває подача тез на офіційному сайті заходу  https://rimononline.in.ua/neuromeet_2022